Hindamismeetodid


1. Referaat koostatakse vabalt valitud teemal, mis on seotud betooniga. Referaat võib käsitleda materjale, masinaid, tehnoloogiaid vms. NB Referaat koostatakse käsikirjas. Referaadi tiitelleht on vormistatud arvutil. Referaadi koosseis vastab TTK kirjalike tööd vormistamise nõuetele.  Referaadi osakaal on 5% aine hindest.
2.Osavõtt õppetööst. 5% hindest määrab õppejõud töös osalemise eest (rühmatöö õigeaegne esitamine, õppematerjalide kasutamise intensiivsus, enesetestide sooritamine, foorumites ja konsultatsioonides osalemine, statsionaarõppes peab õppejõud arvestust auditoorses loengus osalemise kohta).
3. Arvestuslikud testid. 35% hindest teenitakse aines lühitestide sooritamise eest. Testide sooritamise ajad leiate kursuse nädala tööplaanist.
4. Rühmatöö. 10% koguhindest. Rühmatöö ülesanded antakse kätte auditoorsel kohtumisel.
5. Harjutustööde portfoolio osakaal on 40% koguhindest. Semestri jooksul koostatakse harjutustööd teemal "Betoonseinte püstitamine". Harjutustöödele on loodud e-kursusel eraldi alapeatükk, kus on toodud erinevad juhend- ja lähtematerjalid harjutustööde koostamiseks.

6. Õppetööks kasutatud aja arvestus on 5% koguhindest. Õppija arvestab semestri jooksul kasutatud aega loengutele, harjutustundidele ja iseseisvale tööle. Tehnilise vahendina on soovitus kasutada rakendust Toggl