Hindamiskriteeriumid

Referaat -  hindamisel kasutatakse arvestatud/mittearvestatud meetodid. Oluliseks kriteeriumiks on ladus ja asjakohane refereering. Töö maht on vähemalt 7 lehekülge. Mitte loetava käekirjaga ja väikese mahuga tööd tagastab õppejõud korrigeerimiseks. Referaadi koostamine toetab betoonialaste baasteadmiste kinnistamist.

Osavõtt õppetööst - statsionaarõppe puhul peab õppejõud arvestust kohalkäimiste üle. Proportsionaalselt jagunevad need 10% le koguhindest. Sessioonõppe puhul hindab õppejõud foorumite kasutamise intensiivsust, materjalidega tutvumist ja  tööde õigeaegset esitamist. 

Rühmatööde sooritamine - statsionaarõppele annab õppejõud töö auditoorsel kohtumisel. Rühm sooritab ülesande ja kaitseb selle ühiselt. Kui ühes või teises toimingus rühmaliige ei osale jääb töö arvestamata. Sessioonõpe sooritab semestri jooksul ühe rühmatöö, mida kaitstakse kirjavahetuse vahendusel õppejõuga. Rühmatööd hinnatakse arvestatud/ mittearvestatud meetodil. Rühmatöödega kinnistab päevaõppe mõõtmise ja märkimistööde teadmisi. Sessioonõpe omandab rühmatöö koostamisega esmased teadmised raketiste paigutamisest ja sarrustamisest.

Arvestuslikud testid -  semestri jooksul sooritatakse 9 arvestuslikku testi, mille kogusummana moodustub koguhindest 35%. Teste hindab arvuti automaatselt ja tulemused arvestatakse ümber protsendipunktideks testi eest. Enne arvestuslike testide tegemist on rangelt soovituslik teha enesetestid, mis valmistavad ette ja kinnistavad teadmised arvestuslikuks testiks.  Testid annavad üliõpilastele tagasisidet baasteadmiste taseme osas.

Harjutustööde portfoolio - suure mahu aine hindest moodustab harjutustööde portfoolio. Töö hindamisel arvestab õppejõud tööde esitamise õigeaegsust, tööde vastavust  juhendile, sooritatud arvutuste õigust ja töö kaitsmist. Töö kaitsmisel on töö hinde kujunemisel suur kaal. Portfoolio käsitleb betooni baasteadmisi, kvaliteedi hindamist ja tööohutust.

Õppetöö ajakasutuse arvestus - Kursuseprojekti kaitsmisel edastab õppija saadud tulemuse ning kirjeldab lühidalt kasutatud ajamõõtmise meetodit.