Õppejõu üldised teated

Nädal 12

Nädal 12

Kustutatud kasutaja
Vastuste arv 0

Mõned olulised märkused viimase kodutööde esitamise nädala kohta (kus on võimalik teenida max punkte) ja sellele järgnevast lisanädalast (nädalatest):

  • "01 Ruumiline planeerimine" moodul on lukus, ja seda enam alustada ei saa (need, kellel oli esitus tehtud, ja teevad hetkel parandusi, siis neil on võimalik saada 50% max punktidest selle nädala lõpuni, kuna need parandused tehakse peale tähtaega). Sellest lähtuvalt jääb neil ka kursus pooleli, kes ei jõudnud kodutöödega praeguseks hetkeks algust teha.
  • Ülejäänud moodulite tähtaeg ("Laadi üles" tegevustele) kukub küll 19.04.2020, kuid neid saab esitada ka peale tähtaega. Annan ka siin lisaboonuse, et vahemikus 20.04-26.04.2020 tehtud esitustele ("Laadi üles" tegevustele) jääb alles max 50% punktidest (ehk siis 8 punkti asemel max 4 punkti), kui see on tehtud vastavalt nõuetele. Esitustes/kontrollis vahet ei tehta. Esitust tuleb niikaua parandada, kuni see vastab nõuetele. Peale 26.04 saab ka kodutöid esitada, kuid punktid kukuvad ära. 
  • Lisaks: Testide, foorumipostituste juures jäävad alles max punktid, kui neid hästi teha ja seda kuni lõpp-tähtajani ehk 14.05.2020 (eeldusel, et ka projekt on selleks kuupäevaks nõuetekohaselt arvestatud). 
  • Seega peaks olema paljudel võimalik hea tulemuseni jõuda ka olukorras, kus mitmed tööd on veel esitamata. Soovitan pingutada ja püüda võimalikult paljude "Laadi üles" tüüpi kodutööde eest saada veel head punktid kätte sel nädalal ehk kuni 19.04.2020. Ja kui peaks jääma mõni töö esitada ka 20.04-26.04, siis on võimalik osasid punkte endiselt teenida ka "Laadi üles" kodutööde eest.
  • Projekt peab olema kaitstud hiljemalt 14.05.2020 (see toimub sel semestril teatavasti esitlusfaili üleslaadimisena ja selle hindamisega õppejõu poolt).