Õppejõu üldised teated

Nädal 2

Nädal 2

Kustutatud kasutaja
Vastuste arv 0

Järgnevatest nädalatest jätkub kursusel osalemine suuresti iseseisva tööna. Mõned olulised märkused lähtuvalt päevane vs kaugõpe:

  • Nii päevasel kui kaugõppel on kodutööde esitamise lõpp-tähtaeg üks ja see sama. Ehk siis 12. õppenädal (19.04.2020). Selleks ajaks peavad olema tehtud kõik kodutööd. Kõik esitused peale tähtaega tuleb lõpphinde saamiseks endiselt esitada ja täita vastavalt nõuetele, kuid punkte pole nende esituste eest võimalik saada. Selleks, et mugavalt kursusel toimetada, on toodud soovituslik ajakava. Seda järgides, peaks jõudma 12. õppenädalaks kõik kodutööd mugavalt esitatud. Samas, pane tähele, et kõik nädalad ei ole vennad ja peaksid arvestama väikese puhvriga (tasub veidi ajast ees liikuda).
  • Päevase õppegrupi järgmine kontakttund toimub 14.02 (tunniplaani järgi), kuid see on konsultatsiooni vormis. Osalemine nagu ikka vabatahlik, kuid kasutage võimalust ja sooritage selleks ajaks "Sissejuhatus" mooduli hinnatav test, et saaksite järgmises kontakttunnis alustada iseseisva modelleerimise kodutööga. Alustades arvutiklassis (mahub ka oma sülearvutiga) saab vajadusel kohe küsida, kui mõni samm jääb segaseks.
  • Kaugõppe esimene kontakttund toimub tunniplaani järgi 14.02. Sisuliselt räägin põgusalt lahti kursuse sisu ja annan ülevaate BIMi põhimõtetest. Samas nagu on varasemalt mainitud, peaks kaugõppe rühm olema alustanud iseseisvate töödega Moodles. Sellest lähtuvalt on osalemine vabatahtlik, ehk siis kogu materjal on saadaval ka Moodles. 

Küsimuste korral kasuta foorumit. Kodutööga alustamiseks on vaja fikseerida oma modelleeritav ala Tallinna piires, mille kohta leiate lisainfot moodulist "01 - Ruumiline planeerimine". Kuna modelleeritav ala peab olema igal ühel erinev, siis esimestel on võimalik valida suurema hulga vahel.