Õppejõu üldised teated

Nädal 3-4

Nädal 3-4

Kustutatud kasutaja
Vastuste arv 1

Korralised kontakttunnid, milles anti ülevaade kursuse sisust, on sellega lõppenud. Töö jätkub e-õppena.

Edasised kontakttunnid on konsultatsiooni vormis. Kuna päevase õppe tunniplaan kestab 8. õppenädalani (antud õppeaine tähenduses), siis otsin võimalust, kuidas saame tekitada konsultatsiooni aja, mis jätkub peale 8. õppenädalat (seda ka projektide kaitsmise tähenduses). Juttu on olnud, et tõstetakse ümber reedese päeva tunnid (Arvutigraafika vs BIM), kuid see ei ole veel fikseeritud. Kaugõppe edasised kontakttunnid on samuti konsultatsiooni iseloomuga. Konsultatsiooni aega (reedene) saab soovi korral kasutada ka kaugõppe tudeng. Samas soovitan jätkuvalt kasutada foorumit, kui peaks tekkima küsimusi ("Sissejuhatus" moodulis).

  • Nii päevasel kui kaugõppel on kodutööde esitamise lõpp-tähtaeg üks ja see sama. Ehk siis 12. õppenädal (19.04.2020). Peale seda kuupäeva tuleb puuduolevad kodutöö endiselt esitada vastavalt nõuetele, kuid punkte nende eest enam ei saa.
  • Järgige soovituslikku ajakava ("Sissejuhatus" > "Tegevuskava"), selle järgi peaksite 4.-5. õppenädala jooksul esitama "01 - Ruumiline planeerimine" kodutöö.

Vastuses Kustutatud kasutaja

Vastus: Nädal 3-4

Kustutatud kasutaja

21.02.2020 - kontakttundi (konsultatsiooni minu poolt vaadatuna) ei toimu, samas, kellel on soovi, peaksite saama kasutada arvutiklassi. Küsimuste korral kasutage foorumit. 

Täpsustavalt saan lisada, et reedene aeg on tunniplaanis pikendatud semestri lõpuni. Endiselt on meie kodutööde esitamise aeg 19.04.2020 (nii TE kui KTE grupid). Ka KTE grupid võivad soovi korral osaleda reedeses kontakttunnis (TE grupi omas). Jälgige foorumit.