Õppejõu üldised teated

Nädal 7

Nädal 7

Kustutatud kasutaja
Vastuste arv 1

Oleme jõudnud kursusega n-ö teise poolde, kus kodutööde esitamiseks on jäänud veel 6 nädalat (tähtaeg: 19.04.2020). Siiani on kodutööde esitamisega (01 Ruumiline planeerimine) algust teinud ca 30% osalejatest. Pane tähele, et kui oled kodutöö esituse vormistanud (või ka parandanud ja soovid seda uuesti hindamisele edastada), siis veendu, et see ei oleks kui "Mustand". Mustandeid ei kontrollita ega kommenteerita. Vaata ka esitusjuhendit, mis juhendab, kuidas esitus vormistada.

Esimeste moodulite juurde on lisatud "tüüpvead" nimekirjad. Enne esitamist tutvu nendega, ja pane mõttes linnukesed, kas need on esitatava töö juures korras? Nii vähendate korduvate esituste arvu ja saate kodutöö ka kiiremini arvestatud. Igaks juhuks esitamise asemel palun küsi foorumis abi kui mõni punkt jääb segaseks.

  • Olen lisanud  "01 Ruumiline planeerimine" esitamisaja piiranguks 1 nädal enne kõikide kodutööde esitamise tähtaega (12.04.2020). Seda põhjusel, et tähelepanu juhtida asjaolule, et 1 nädalaga ei ole võimalik kõiki kodutöid esitada/hinnata. Ehk siis kui ei ole selleks ajaks kodutööde esitamisega alustatud, siis tuleb kursuse lõpetamiseks kurust korrata järgmisel kevadsemestril (2021 kevad).
  • Kes järgivad soovituslikku ajakava, siis projekti kaitsmistega teeme algust 13. nädalal, viimased projekti kaitsmised toimuvad 16. nädalal. Neid nädalaid tuleb silmas pidada ka kodutööde hiliseima esituse tähenduses. Peale 16. nädalat ei toimu kodutööde esitamist, kontrollimist ega ka projekti kaitsmisi. Kui selgub, et meil tekib piisavalt suur hulk neid, kes saavad oma kodutööd esitatud enne 12. nädalat, siis annan projekti kaistmiseks võimaluse ka varasemal nädalal.

Vaadake tegevuskava ning planeerige oma aega!


Vastuses Kustutatud kasutaja

Vastus: Nädal 7

Kustutatud kasutaja

Arvestades tänaseid (12.03.2020) uudiseid ja eelmiste nädalate osalejate arvu ning muidugi ka seda, et meie kursus on nagunii välja töötatud e-õppe kursusena, siis homne (13.03.2020) kontakttundi ei toimu ning julgustan ka teid antud õppeaine raames töötama distantsilt.

Nagu varasemalt olen maininud, siis "Sissejuhatuse" üldfoorumit jälgin regulaarselt, mistõttu kõik kodutöödega seotud probleemid/küsimused peaksid sinna ilmuma. Kodutööde kontrollimine jätkub tempos nii nagu ikka. Üldjuhul saate minupoolse vastuse 24h jooksul (kirjas ka õpijuhises). Erinevused on pigem seotud sellega, millal te selle kodutöö olete kontrollimiseks esitanud, sest üldjuhul teen ma seda korra päevas.

On hea meel tõdeda, et 2 osalejat on kursuse kodutöödega juba ka lõpule jõudnud, ning neil jääb sisuliselt veel teha projekti kaitsmine! Palun võtke kodutööde esitamise tähtaega tõsiselt, sest mingeid edasilükkamisi ei ole sellel kursusel ette näha (ei ole ka varasematel aastatel olnud).