Õppejõu üldised teated

Nädal 9

Nädal 9

Kustutatud kasutaja
Vastuste arv 0

Veel viimased neli nädalat, kui kodutööde eest punkte saab (välja arvatud "01 Ruumiline planeerimine" kodutöö, mis peab olema arvestatud 3 nädala pärast ehk 12.04.2020). Tuletan meelde, et kodutööd, millel on range tähtaeg, seab ka piirangud kursusega jätkamisele/lõpetamisele sel semestril. Hetkel on range tähtaeg vaid esimesele moodulile. Kui selleks ajaks ei ole mainitud kodutöö arvestatud, siis jääb kursus sellel semestril paraku katki.

Viimase nädalaga toimunud esituste arv:

"01 - Ruumiline planeerimine" arvestatud: 19 21 osavõtjal (ehk alla poolte)
"05 - Visualiseerimine" arvestatud: 3 7 osavõtjal

Jätkuvalt kasutage foorumit, et oma probleemile lahendus leida. Olukorras, kus ma olen soovitanud teha vaheesitus, siis selle te teete sarnaselt tavapärasele esitusele, aga kommenteerite, mis mahus on teie töö siiani tehtud, mis on probleem, millele lahendust otsite. Samas tasub tähele panna, et vaheesitusi kontrollin ma sama ajasammuga, mida ka tavapäraseid esitusi. Foorumi postitusi ("Sissejuhatus" moodulis) järgin üldjuhul mõned korrad päevas ja seega võite tagasiside saada oluliselt kiiremini. Sealt võite tagasiside saada ka kaastudengilt, kes on selle etapi juba läbinud. Palun järgige foorumit, ja teostage esmalt otsing, kas seda küsimust on juba küsitud. Kasutage postitusel alati konkreetset pealkirja.

Need, kes on jõudnud viimasesse moodulisse, palun veenduge, et teie mudel on veebilehitseja kaudu kättesaadav kogu semestri jooksul. Ehk siis teil on vaja jagatud InfraWorks mudeli linki aeg-ajalt uuendada. Kui link ei ole kättesaadav, siis kaovad ka kommentaarid ning olen sunnitud vähendama esituse eest saadavat punktide arvu. Linki saate uuendada igal ajahetkel kuniks pole see aegunud.

Projekti kaitsmisi saame teha ka üle veebi, kui eriolukord peaks pikemalt jätkuma. Kuid siinkohal lähtun sellest, et kaitsmiseni võiks olla jõudnud minimaalselt 6 osavõtjat (hetkel 0, eeldades, et on üles laaditud ka ettekande slaidid). Iga nädala alguses vaatame jooksvat seisu, et selle baasil paika panna esimene kaitsmisaeg (kas siis üle veebi või eriolukorra lõppemisel kontakttunnis).