Õppejõu üldised teated

Nädal 10

Vastus: Nädal 10

Kustutatud kasutaja
Vastuste arv 0

Otsustasin muuta projekti esitluse põhimõtteid ja loobuda selle kaitsmisenõudest sel semestril tervikuna. Kui varasemalt oli võimalus valida, kas füüsiline kohaletulek või video tegemine, siis praeguses kontekstis, kus füüsiline kohaletulek ei ole eriolukorra tõttu võimalik, toimub kaitsmine puhtalt esitlusfaili üleslaadimise baasil. Jah, üldine diskussioon jääb ära, kuid peale esmast slaidide kontrolli annan ühe võimaluse slaide parendada, et mitte kaotada liialt punkte. Esitlusfaili hindamine toimub lähtuvalt projekti lähteülesandest, kus on toodud üldised nõuded, mida slaididelt oodatakse.

Samas tasub rõhutada, et kuna slaidide baasil esitlust ei toimu, peavad slaidid ka rohkem informatsiooni sisaldama, et nende vaatajal oleks võimalik aimu saada, mida slaidil soovitakse esitleda või öelda. Ja sellest lähtuvalt annan ka võimaluse slaide ühe korra parandada. 

Peale esitluste hindamist saate liikuda edasi.Pane tähele, et viimane nõutud tegevus on tagasiside andmine: Kursuse tagasiside

Slaidide läbivaatuse lülitan nüüdsest kodutööde kontrollimise tööprotsessi, ehk siis lähipäevil peaksid kõik esituse teinud saama esmast tagasisidet või nägema nende eest saadavat punktisummat.