Õppejõu üldised teated

Nädal 11

Nädal 11

Kustutatud kasutaja
Vastuste arv 0

Veel üks nädal, et saada arvestatud "Moodul 01" kodutöö ja põhimõtteliselt lõpetada edukalt ka kursus, ehkki lihtne see ei saa kindlasti olema neile, kes siis nüüd alles on läbimas "01 Moodul" või "02 Moodul" kodutööd.

  • Seega, 12.04.2020 kukub "01 Moodul" esitamise tähtaeg ja kuna seda kontrollib Moodle, siis peale tähtaja kukkumist ei ole võimalik seda kodutöö enam esitada ja seega jääb kursus ka selleks korraks katki (uus võimalus uuel kevadsemestri).
  • Need, kellel on aga "01 Moodul" tehtud, siis järgmine oluline kuupäev on 19.04.2020, kui kõikide kodutööde esituste juurest (sh ka kui on jäänud parandusse ja esitatakse peale seda tähtaega) kukuvad ära punktid. Seega kui peaks juhtuma, et kõik kodutööd jäävad peale seda tähtaega, siis on üsna keeruline jõuda positiivse hindeni.
  • Viimane oluline kuupäev on 14.05.2020, mis on märgitud projekti kaitsmise viimase tähtajana. Kui kõik kodutöö on esitatud aga projekt ei ole kaitstud, siis kursus loetakse katkestatuks. Pange tähele, et peale projekti kaitsmist tuleb ka veel lisategevusi, mis samuti tuleb täita ning alles "Kursuse tagasiside" andmine tähistab kursuse lõpetamist.

Olulisi soovitusi nendeks nädalateks:

  • Lugege hoolikalt esitusjuhendit ning tüüpvigade kirjeldusi. Enne esitamist veenduge, et olete need nõutud mahus lahendanud. Sellisel juhul on lootust, et saate oma töö eest arvestuse juba esimesel katsel ja sellega hoiate oluliselt kokku aega.
  • Mistahes vaheesitamine ei tee hindamist kiiremaks, pigem venitab seda. Loomulikult kui foorumi vahendusel ei ole võimalik vastust saada/anda, siis teete vaheesitamise, kuid peate arvestama, et tagasiside andmine võtab aega.
  • Esitusi püüan kontrollida endiselt 24h jooksul (hiljemalt esitusele järgneval päeval), kuid arvestades kodutööde suurenevat mahtu nendel viimastel nädalatel, olge valmis, et kontrollimine võtab rohkem aega! Seega palun keskenduge oma esituse viimistlemisele. Veenduge, et enne olete failid oma arvutist sünkroniseerinud pilveteenusesse ja alles siis kinnitate oma esituse. Ei ole just motiveeriv saada õppejõult teada, et "Faile ei leitud, või et need pole uuendatud".

Projekti kaitsmine:

  • Nagu varasemalt teavitatud, toimub see sel semestril esitlusfaili üleslaadimisena (PowerPoint, LibreOffice), seejärel annan tagasisidet, kas see on koostatud nõutud mahus, kui mitte, annan võimalusel slaide täpsustada. Seejärel, teisel katsel, viin läbi slaidide hindamise ja saate edasi liikuda teiste tegevustega.

Kursuse hetkeseis:

  • "01 - Ruumiline planeerimine" arvestatud: 22 26 osavõtjal (ehk üle poolte)
  • "05 - Visualiseerimine" arvestatud: 10 14 osavõtjal
  • "06 - Projekti esitlus" arvestatud: 10 osavõtjal

Kõik, kes on ka kursuse tagasiside andnud, võivad hakata eeldama oma kursuse lõpp-hinnet oma hinnetelehelt. Seda võib veel mõjutada mõne foorumi postituse hilisem hindamine (neid ma teen üldjuhul korra nädalas). Seega tasub veenduda, et olete ka foorumi postituste eest oma punktid saanud, kui tekib ebaselgus, siis saate alati täpsustavalt küsida!