Milliseid enesetäiendamise võimalusi veel on?

Kust leida koolitusinfot?

Internetist on võimalik leida mitmeid koolitusportaale, mis sisaldavad hulganisti erivaldkonna-alaseid koolitusi ning kursusi, kust võib leida ka sobiliku täiendkoolituse.

  • Koolitusinfo.ee omab suurimat koolitus-, konsulatsiooni-, täiendõppe ja konverentsi pakkumiste andmebaasi. Lisaks infot kõikvõimalike teenuste ja organisatsioonide kohta, mis tegelevad inimeste arendamisega.
  • Koolitused.ee on haridusalane internetikeskkond, mis pakub informatsiooni Eesti koolitus- ja haridusmaailmas toimuva kohta. Koolitused on suunatud kahele sihtgrupile: igas vanuses õppijatele ja koolitajatele.
  • Tark.ee Teadmised nupuvajutuse kaugusel – otsid väljakutseid, soovid muuta oma elu, liikuda edasi karjääriredelil, arendada oma töötajaid, õppida midagi uut ja põnevat? Siit leiad õppimise ja enesearendamise võimalusi, mis avavad sulle uusi uksi.
  • Kooli.ee Inimene õpib kogu elu- seepärast leiavad just siin endale koha kõik asutused, mis väiksemalgi määral on seotud haridusega alustades beebikoolidest ja lasteaedadest kuni ülikoolide ja koolitusteni välja.  Siia oleme kogunud kõikvõimaliku info hariduse kohta. Olemas on ka foorum, kus on teretulnud küsimused, ettepanekud, probleemid jne. ning samuti ka turg, kus mõistagi saab osta-müüa-vahetada ja ka otsingumootor mille abil läheb otsitava info leidmine ilma suurema vaevata. Lisaks on olemas värske info ürituste, projektide ning konkursside kohta. Eraldi on välja toodud õpilastele, õpetajatele ning ka lastevanematele mõeldud info, et kõik leiaksid kiiresti üles neid puudutava ning vajaliku info.
    Ning loomulikult ei puudu meie lehelt ka kõige värskemad uudised haridusega seonduva koht
  • Eesti Vabaharidusliit (EVHL) on üleriigiline valitsusväline katusorganisatsioon, mis ühendab haridusele suunatud mittetulundusühinguid, kodanikeühendusi ja vabahariduslikke koolitusasutusi.’

NB! Kõik erakoolitusasutused, kes pakuvad õpet enam kui 120 tundi või kuus kuud aastas, peavad Haridus- ja Teadusministeeriumist taotlema koolitusloa. Koolitusloa olemasolu on võimalik kontrollida Haridus-ja Teadusministeeriumi andmebaasist.


Allikas: Rajaleidja